Miket kell venni iskolakezdéskor 9.osztályra ha
általános tagozatra megyek?
Figyelt kérdés
Nem kaptuk meg a listát még hogy miket vegyünk szeptemberre és nem akrunk akkor menni vásárolni amikor már szinte semmi sincs, habár szerintem már most el vagyunk késve
Szóval a füzeteken, írószereken,lapokon, "tisztasági szereken"(zsepi, wc papír, stb...) kívül mi van még?
Technika órára is olyan részletességgel kell bevásárolni mint általánosban?
#30 végül is annyi Módszer hányany tanár ha bevallik akkor minden jó :)
2020. aug. 18. 15:06
32/38 anonim válasza:
Gondolom Könyveket már megkaptátok szóval ezekhez párosítsátok milyen fűzetett vesztek. Négyzetrácsosból legalább egy 5 db-os a/4-est vegyetek, vonalasból inkább 10 db-ot vegyetek mert sok mindenre ez kell, szótár füzetből a nyelvi órákra, sima legalább 2-3 db legyen mert valamire csak ez jó, meg ha ének is lesz kottás füzet. Ezen felül sok toll, egy zöld és egy piros toll mert ezek szoktak kelleni, színes ceruzák (ha nincs rajz akkor is mert mateknál jól jön az ábrázolásnál), hb-s és 2b-s ceruza ha nincs rajz elég a hb-s is mert matekhoz inkább ceruza kell az ábrázoláshoz, ha lesz rajz akkor rajzlapok bár ez tanár függő nálunk letehetett vázlatfüzetbe is rajzolni, festék, ecset. Vonalzók megvannak gondolom, meg körző, szögmérő esetleg, meg valami komolyabb tudású számológép.
2020. aug. 18. 16:24
33/38 A kérdező kommentje:
#32 még nem kaptuk meg a tankönyveket szerintem csak iskola első napján fogjuk
2020. aug. 18. 17:27
34/38 anonim válasza:
Szerintem nézzétek meg az iskola weboldalán mert augusztusban mindenki megszokta kapni a tankönyveket pl. nálunk augusztus 24-27-ig van az egész városban minden iskolában, olyan nincs hogy szeptemberben adják oda hiszen akkor már a könyveket is kell vinni.
2020. aug. 18. 17:43
35/38 anonim válasza:
"Gondolom Könyveket már megkaptátok"
Ezt miből gondolod? :D
2020. aug. 18. 17:51
36/38 anonim válasza:
"Vonalzók megvannak gondolom"
Amiket felsoroltál, azoknak a 95%-a megvan, mire az ember kijárja a 8. osztályt, nem csak a vonalzók.
2020. aug. 18. 17:52
37/38 anonim válasza:
35-ös Van ahol augusztus elején osztják hogy ehhez mérten vásároljanak.
36-os Általános iskolában általában a/5-ös füzeteket használnak így az biztosan kell + a számológép, ha nálad ezeken felül a többi mind megvolt középiskolai kezdésre maradva amit leírtam jól van de másnak nem biztos hogy így van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!