Halmozott sulyozott tanulmanyi atlag ugyanaz, mint a halmozott atlag? Az utolso oszlop lenne az? Neptunon a tanulmanyi atlagok pontban.
Ppke jakra atjelentkznek elte ajk-rol,de csak 3,0 az atlagom. Azt irja, 3,5 kell.
De lehet , kivetelt tesznek,azt irja,eltekinthetnek,ha megfelelo indoklast adok.
Mivel indokoljam?
Hatodik felevem volt. Halmozott atlagok felevek vegen sorban az elsotol:
2.31
2.76
2.98
3.05
3.05 passziv felev vegen
3.07 most
Sulyozott atlagaim sorban
2.31
3.53
3.69
3.57
0
3.17
...a feltételek teljesítése alól a dékán(helyettes) kivételes méltányosságból felmentést adhat. A kivételes méltányosságot megalapozó körülményt a kérelemben kellő részletességgel elő kell adni és megfelelő igazolását mellékelni.
Mit mondjak,miert csak 3.0?
Ha jól látom az első féléved lett nagyon rossz, a többivel meglenne a 3,5 (pontosabban 3,49). Valami olyasmit tudnál csinálni, hogy ettől az egy félévtől tekintsen el, mert beteg voltál és kórházba kellett járnod, nagymamád volt beteg és ápolnod kellett vagy a nagy stressz miatt nehezebben ment a tanulás, költöztél és emiatt volt probléma. Nyilván a legjobb ha bizonyítani is tudnád a dolgokat mondjuk egy lelettel, de más ötletem nincs.
Talán ami nem leinformálható, hogy a szüleid szétmentek, de nem váltak el és folyton feszültség volt otthon.
Na, beleirtam,amit mondtal, hogy bele kellett jonnom elso felevben a tanulasba, mert 30 eve nem ultem iskolapadban. Meg ekkor kellett elsajatitanom a mobiltelefon es a szemelyi szamitogep hasznalatat is.
Es ezeket megvenni. Ezt mar nem irtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!