Egyetemen minden tárgyat heti 1× kell felvenni?
Figyelt kérdés
Nekem így logikus, de elbizonytalanított, h 12 tárgyam lesz (gyakorlat+elmélet), ami neptun szerint így 12×1,5 óra=18 óra
Ez nem kevés?
Bár lehet erre jönnek még pluszban a vizsgák meg minden, nem vagyok még képben :D
2020. aug. 15. 15:20
1/5 anonim válasza:
Egyszer kell felvenni, egy időpontra, külön jelzik, ha egy héten egynél több alkalommal van megtartva.
2/5 anonim válasza:
Általában egy tárgyhoz fel kell venni egy elméleti és egy gyakorlati kurzust is. Jellemzően van egy előadás, ami nagy előadóban van és mindenki azt veszi fel, és a gyakorlatok pedig kisebb csoportban vannak és választhatsz az időpontok közül. Tehát a legtöbb tárgy heti 2x1,5 óra, az egyik az előadás, a másik a gyakorlat. Bár ha neked ilyen sok tárgyad van, akkor biztos vannak olyanok amiből csak előadás vagy esetleg csak gyakorlat van. Az operatív tantervedben elvileg le van írva hogy melyik tárgy hetente hány elméleti és gyakorlati alkalmat jelent. Ezt érdemes megnézni és akkor tudsz számolni hogy kb hány órád lesz a héten. A vizsgák majd a vizsgaidőszakban jönnek, ettől külön, akkor nem is lesznek órák.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, így már sokkal tisztább!:)
(Igen, van amiből csak elmélet vagy csak gyakorlat van)
2020. aug. 15. 15:53
4/5 anonim válasza:
Nekem pl. első félévben 16,5 órára jöttek ki az óráim, de második félévre ez 21.5 órára felment de ebből ami minden hétem volt az 16.5 óra volt ami 2 hetente az 6 óra és egy órám volt ami egész félvben 2 alkalommal volt az 5 órás volt.
5/5 anonim válasza:
Figyelheted az óraszámot de a kredit szám a döntő egy félévben olyan 30 kreditet jó felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!