Közepes gimnáziumok budapesten?
Sziasztok.
Én most megyek kilencedikbe, viszont nem abba az iskolába vettek fel, ahova szerettem volna menni. Eddig ez nem is annyira volt gond, állatorvos szeretnék lenni és szakgimibe vettek fel, gondoltam majd itthon megtanulom a kémiát és a bioszt, ezen nem múlik. De nem rég olvastam hogy egyetemre (állatorvos) a felvételi pontszámításnál (azt hiszem 50 pontot számít) egy természettudományos tantárgyat is számolnak, amit az iskolában az elmúlt 2 évben tanultam/tanultam két évig. Szóval az a lehetőség maradt hogy átíratkozzak, tudom szinte lehetetlen, de azért megpróbálom. Augusztus 31 a határidő, próba szerencse.
A felvételim: 46 pont
Az átlagom: 4,3
Általános gimi, vagy biosz/természettudományos tagozat.
Köszönöm ha segítetek nekem. :)
A kerület nem számít.
Az Újbudai Széchenyi István Gimnázium szóba jöhet szerintetek?
A közepes gimik kilencedikben fullra fel vannak töltve. Ezzel nem azt mondom, hogy nincs esélyed, ezért ne keseredj el ha nem vesznek át.
Egy telefont megér a Széchenyi, de szerintem oda kicsi az esély. A 46 pontos közpintid elég gyenge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!