Én már nem értem, akkor most digitális vagy hagyományos oktatás lesz?
Mondanak már mindent.
Eddig ilyeneket hallottam.
-régiónként változó hogy milyen módon lesz oktatas
-mindenhol lesz hagyományos oktatás
-csak a kezdő évfolyamnak lesz
-megosztottan lesz oktatás, egyszerre max 15 ember mehet osztalyonkent a suliba, felvaltva tanulnak a diákok.
-1 hónap után át állás a digitális oktatasra
Most akkor mi lesz?
Az én véleményem:
Semmi értelme a nappalira bejarni, a digitális oktatás során ugyanúgy megtanultuk azt amit kellett.
Köszönöm a válaszokat! :)
A "nappali" alapján azt gondolom, téged az egyetem érdekel. Ott egyelőre a rektorok döntenek. A legtöbb egyetem már tájékoztatta a hallgatóit, ahogy hallottam, a legtöbb helyen hibrid oktatás lesz (azaz előadás online, gyakorlatra kell csak bejárni), de teljesen hagyományostól a teljesen digitálisig mindenre hallottam már konkrét példát azzal a kitétellel, hogy a hagyományosnál szokott lenni lehetőség kérvényezni, hogy aki önmagát vagy a családtagjait félti, elvégezhesse a félévet hibrid vagy online módon is.
Közoktatásban egyelőre hagyományosat terveznek azzal, hogy ahol indokolt lesz, ott átállnak digitálisra.
Akár így, akár úgy indulnak neki, szerintem a vége az lesz, hogy kb. októberben "lelövik" az egyetemeket, de szerintem a közoktatásban sem húzzák ki félév végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!