Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BME GTK-n van bármi tétje a...

BME GTK-n van bármi tétje a matek nulladik zh-nak?

Figyelt kérdés
Ellentétes információkat olvastam. GTK-n ha nem sikerül a nulladik zh, akkor attól még felvehetem a matek 1-et vagy muszáj lesz a bevezető matekkal kezdeni?

2020. aug. 12. 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

Nem voltam GTK-s, de szerintem max egy erősen ajánlott fölzárkóztató kurzus lesz ha nem sikerül, be is bacna ha már csúszással indítanád az egyetemet, szerintem föl lehet venni.

Amúgy nem kell félni tőle, ezek a tesztek nem nehezek, a hallgató társaid pedig meglepően buták, az a tény hogy időt szántál erre a kérdésre már azt indikálja számomra hogy a felső 50 %-ba fogsz tartozni, ne aggódj.

2020. aug. 12. 10:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Tavaly VIK-en úgy volt, hogy ha nem sikerült a 0. zh, vagy fel kellett venni a bevmat-ot és teljesíteni, vagy (azt hiszem póthéten) írni egy pót 0. zh-t. Matek 1-et eredménytől függetlenül fel lehetett venni. Gondolom GTK-n is hasonló lehet a rendszer. Ne izgulj, tényleg nem túl nehéz. :)
2020. aug. 12. 22:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Na, itt vagyok! BME GTK, 2018 évfolyam.

Semmi tétje nem volt, ha jól sikerült, akkor plusz pontot tudtál gyűjteni az első zh-hoz. Ha pedig nem sikerült, akkor sem történt semmi. Ugyanúgy felveheted az Analízis1-et, sőt még a bevmatek felzárkóztató sem volt kötelező.

Szimplán statisztika nekik. GTK-n nincs jelentősége.

2020. aug. 21. 17:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, így már világos :)
2020. aug. 21. 18:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!