Kollégiumi zuhanyzás?
Az ha csak lesik az még haggyán, nálunk elég sok volt a meleg, és volt nyulkálás is, nálam is bepróbálkoztak, csak én a vizes törölközővel olyat végigbaxtam a ratyin hogy felhasadt a bőre!
Meg volt akit lefotóztak benn, és kiplakátolták 1-2 helyen, nem irigyeltem...
4-es most már világos, de jelenleg pont hogy a fordítottját érik el, a melegeknek ez kész paradicsom....
Lány vagy fiú vagy? Hány éves vagy?
Én 11 évesen már koliban laktam, 6 évig.
Nekem 11 évesen eszembe se jutottak még olyan dolgok, hogy meglátnak stb. Így nem foglalkoztam vele, aztán nekem jó volt így hozzászokni.
Előbb utóbb nem fogod tudni elkerülni, hogy akkor menj amikor más.
Lányoknál nem tudom, hogy van.
De a fiúk szarnak bele, nem fognak nézni. Egy két bi vagy homo megnézhet, de az se tuti, nem lesz semmi. Főleg, ha egyetemi kolesz.
29f
#6 14 éves fiú vagyok. Gimnáziumi kollégium lesz.
#5 Ha én felém nyúlkáltak volna eltörtem volna az orrukat😅
#6 vagyok újra.
Nem lesz gond.
Menj az elején, én akkor mentem. A a legtöbb fiú úgyis lusta, és minnél később mennek.
Ami durvább volt egyébként a lábszag 😀. Reggeltől estig mindenkin rajta volt a cipője. Sejtheted.
29f
Az is megoldás, mondjuk a vizes törölköző ha rendesen odatudsz vele baxni olyan mint az ostor és a kezed se törik el közben :D
Mondjuk miután látták hogy miképpen reagáltam, utána féltek tőlem mint a tűztől :D
Szerintem ne izguld tul
Azt nezik ha van mit ha meg van mit miert ne?
Na de komolyan midenki tudja milyen koli aki oda megy ne feljen h meglasak a "kukijat"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!