Vélemények az Óbudai Árpád Gimnáziumról?
Erős iskola?
Hány ponttal vettek fel titeket?
Jó a közösség, a tanárok?
Milyen a szóbeli?
A honlapjukat elolvastam, és meg tetszett a gimi, de kevés véleményt láttam úgyhogy nem vagyok teljesen biztos benne 🤗
Én régebben jártam oda, akkor erős volt. Most már több osztályt kell indítaniuk, ezért csökkent valamelyest a színvonal, de a tanárok jó része most is ott van, és mindig vannak kiemelkedő eredmények, az érettségi átlagok is jók.
Volt 5-5 ember osztályonként, akiket az írásbeli alapján, szóbeli nélkül vettek fel, én is köztük voltam, így a szóbeliről nem tudok nyilatkozni, de azt hallottam, semmi vészes.
NAGYON jók a tanárok!
A közösség is jó.
Ha AKAROD, a tanároktól minden segítséget megkapsz, hogy fejlődj abban, ami érdekel és amiben tehetséges vagy. Én nagyon kellemes emlékekkel gondolok vissza a gimis évekre, és nehéz szakra mentem tovább, amit első helyen jelöltem meg, nem volt gond az egyetemi felvételi. Még csak tagozat sem kell hozzá; mi nyelvtagozatosak voltunk, de simán jutottunk be az osztályból természettudományi, műszaki szakokra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!