Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Baj, hogy én még nem kaptam...

Baj, hogy én még nem kaptam Neptun kódot?

Figyelt kérdés
Felvettek a NYE gazdálkodási és menedzsment szakára, de a mai napig se Neptun kódot, se tájékoztató e-mailt nem kaptam. Próbáltam felhívni az egyetemet, de nem értem el őket. Vannak olyanok, akik szintén erre az egyetemre jönnek, de már kaptak kódot? Esetleg nem tudjátok mikor küldik mindenkinek?

2020. aug. 3. 23:21
1 2
 1/20 1112 ***** válasza:
100%
Én nem tudom, de ha már kiküldték azt a levelet papírformában, ami arról szól,hogy fölvettek, akkor ha tüzetesen átvizsgálod, lehet, hogy arra raktak egy neptun-kódot; mert szerintem tehát a felvételiről szóló, papír alapon lévő tájékoztatódon esetleg kell lenni; valszeg nemsokára megérkezik,ha eddig még nem érkezett meg. Tehát akkor szóval szerintem majd vizsgáld azt át, azokat a papírokat, amiket akkor kapsz majd; tehát szóval szerintem mindenképpen abban lesz benne. (Én nem tudom, nem ismerem ezt a sulit, csak én pl nem olvastam át egyből, pedig ott volt a szövegben a neptun-kód tehát. Ha viszont már ezt megtetted, és elolvastad ezeket a dolgokat, akkor szerintem írj e-mailt a tanulmányi osztályodnak, hogy ilyenkor mi a szitu; de szerintem küldenek biztos papírt, amiben benne lesz.)
2020. aug. 4. 00:45
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem jött semmi kód, ilyenkor még a pótfelvételi mizériát pörgetik. Jövőhéten kiküldik elv a kódokat, levélben.
2020. aug. 4. 07:13
 3/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 😊
2020. aug. 4. 10:33
 4/20 anonim válasza:
100%

Engem másik egyetemre vették fel.

Én is azt várom hogy megkapjam.

Felhívtam őket és azt mondták hogy várjak türelemmel.

De le van írva hogy péntekig lehet leadni a koliba a jelentkezést....

2020. aug. 5. 00:16
 5/20 FurukawaNagisa ***** válasza:
100%

Én se kaptam még semmilyen kódot. Eduline-n olvastam, elvileg szombatig mindenkinek meg kellene kapnia.

NYE tanító

2020. aug. 5. 15:04
 6/20 anonim válasza:
100%
Nagyon remélem. Nekem péntekre biztosan kell. 🙁
2020. aug. 5. 20:07
 7/20 FurukawaNagisa ***** válasza:
75%

Postán fogják kiküldeni.

NYE tanító

2020. aug. 6. 08:13
 8/20 anonim válasza:
100%

én sem kaptam még semmit sem:(

NYE gépész

2020. aug. 6. 22:14
 9/20 anonim válasza:
100%

utolsó vagyok, nekem ma megérkezett:)

ti hogy álltok?:Dd

2020. aug. 10. 20:18
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Én semmit nem kaptam :(
2020. aug. 10. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!