Mit gondoltok a Budapesti Ward Mária Gimnáziumról?
Figyelt kérdés
Legfőképpen a népénekes tanszak érdekelne, de mindenki válaszának nagyon örülök. Régebbi diákoktól hallottam rosszakat is erről az iskoláról, viszont az újabb emberek egyre többen azt mondják, hogy szeretik és hogy jó. Mit gondoltok? És egy plusz kérdés: Tényleg ennyire erősen vallásos az iskola?2020. aug. 1. 20:15
1/3 anonim válasza:
Mihez képest? Melyik gimiből akarsz átmenni oda?
2/3 A kérdező kommentje:
Úgy a magyar közoktatáshoz képest. A közösségre nem fogok rákérdezni mert mindenki más osztályba jár, más tapasztalatokkal. Például mennyire jók a tanárok, nagyátlagban jófejek e, és ilyenek. A 17. kerületből jönnék át a Pál Apostólból, mert nem nagyon vált be számomra. Az osztályomat szeretem, a tanáraimat annál kevésbé.
2020. aug. 1. 23:47
3/3 anonim válasza:
Szia! Nem tudom,hogy mennyire késő,hogy ezt válaszolom. De én,mint Wardos diák tudok véleményt mondani. A tanárok nagyon kedvesek, órák után nyugodtan oda mehetsz hozzájuk kérdezni, még ha nem is a tananyaggal kapcsolatos.
Az,hogy erősen vallásos azt nem mondanám, nyilván vannak Szent Misék ahova kötelező elmenni,az osztályfőnök mindig tájékoztat,hogy most kell-e az egyenruha a misére vagy sem.
Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!