Tehetek emelt szintű érettségit utólag, másik intézményben, mint ahol eredetileg érettségiztem?
Figyelt kérdés
Szeretnék jelentkezni egyetemre, de anno amikor én érettségiztem 2008-ban, még nem volt kötelező az emelt szintű. Most le szeretném tenni, viszont nem a volt középiskolámban mert egyrészt már elköltöztem másik városba, másrészt cikinek érezném 30 évesen visszamenni és így találkozni a régi tanáraimmal :D2020. júl. 31. 18:28
1/2 anonim válasza:
Szoktak a volt iskoládban emelt szinten érettségiztetni? Mert, ha nem akkor nagy eséllyel nem is oda osztanának be téged. Nem szabad elfelejteni, hogy nem minden iskolában tartanak emelt szintű érettségiket.
Pl Én a Lovassyban matek emelteztem, mert a környékünkön egyetlen egy iskola se szervezhettet emelt szintű érettségit, emellett meg köztudott volt, hogy ott minden évben tartanak emelt szintűt.
Ha a környezetedben van olyan iskola ahol minden évben tartanak emelt szintű érettségit akkor nagy az esély, hogy ott vizsgáznál.
2/2 anonim válasza:
Nincs rá befolyásod, hogy melyik iskolába osztanak be emelt szintre, és nincs is jelentősége, mert az csak a vizsgahelyszín, nem az ottani tanárok vizsgáztatnak. Megyénként osztja be a kormányhivatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!