Megéri elmenni gólyatáborba így?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy pörgő személyiség, nem szeretek bulizni, 500 kW-tal pattogni, se inni, és elég kellemetlenül érzem magam részeg emberek társaságában. Szeretnék ismertséget szerezni, ez lett volna számomra a fő cél a gólyatábort illetően, viszont a programlistát olvasva teljesen elment tőle a kedvem :/. Attól tartok, hogy klikkesedni fognak már az emberek, és mivel alapjáraton visszahúzódóbb vagyok, így még nehezebb lesz ismerkednem a tanév elején.2020. júl. 30. 23:40
2/4 anonim válasza:
Attól hogy nem mész el a gólyatáborba, nem leszel kiközösítve. Sokan nem mennek. Főleg most a vírus miatt.
3/4 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy ez nem neked való, akkor ne menj, ettől még ugyanúgy fogsz tudni ismerkedni, barátkozni a szaktársaiddal. Én nem voltam és semmi hátrányát nem éreztem.
4/4 anonim válasza:
Én sem voltam és sokan mások se az évfolyamomból, mondták is, hogy igazából akikkel akkor együtt voltak azokkal nincs is nagyon közös órájuk, úgyhogy nem nagyon számított nálunk, hogy ki volt vagy ki nem volt a gólyatáborba. Anélkül is fogsz tudni barátkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!