Szerintetek októberre jól fel fogok tudni készülni az emelt szintű informatika érettségire?
Figyelt kérdés
Már van egy közepem, az Office programok kezelését viszonylag jól tudom, ám még azt is kell kicsit gyakorolnom. Ám a programozást idén nyáron kezdtem el gyakorolni Magyary Gyula könyve alapján. Eddig értem, azonban még sok van hátra, most járok a vezérlési szerkezetek elején. A kérdésem az, hogy októberig fel tudok szerintetek készülni, vagy sem?2020. júl. 30. 21:49
1/7 anonim válasza:
Ha gyakori helyett gyakorolsz, akkor igen. Ha itt lógsz, akkor esélytelen. Ez kemény meló, toljad neki!
2/7 A kérdező kommentje:
Természetesen nagyon sokat gyakorolnék.
2020. júl. 30. 22:10
3/7 anonim válasza:
Ma pihenj, holnaptól hangolódj rá.
Augusztus elseje lesz úgyis. :P
6/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyi energiát tudsz vagy vagy hajlandó beletenni. Ma mennyit sikerült?
7/7 A kérdező kommentje:
Végül nem 2020 őszén, hanem 21- tavaszán mentem. Addigra fel tudtam készülni, 61%-os ötös lett.
2022. jan. 9. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!