Óbudai Egyetem kollégiumairól vélemények?
Szia, én a Kandó Kálmán Kollégiumról tudok véleményt mondani.
- Mivel tavaly lett átadva egy teljes felújítás után, a szobák elég fullosak. Saját minikonyha és fürdő, légkondi, minden "újszagú", stb. Azonban ezzel járt az is, hogy néhány helyen akadtak problémák, pl a melegvízzel, vagy az internettel. Ezeket mindig érdemes egyből hibajelentésre küldeni, hogy minél előbb kijavíthassák a problémát.
Szobaszemle is gyakran van, néha bejelentés nélkül - szóval érdemes gyakran takarítani.
- Kb 400 fős kollégium, így nem olyan nehéz bekerülni, de persze 0 szociális ponttal és kevés tanulmányival nem vesznek fel. Tavaly tudtommal mindenkit sikerült felvenni, aki jelentkezett.
- A környék teljesen jó, 200 méterre található ugye 3 egyetemi kar is, Lidl-Eurocenter-StopShop is pár villamos/buszmegállónyira van.
- Közösségi élet: voltak bulik az előző tanév folyamán, a legtöbbre egész sokan lejöttek. Többféle kör is működik a koliban, pl. társaskör, csocsókör, röplabdakör, filmkör, stb. Ezekre is mindig van érdeklődés.
Remélem, tudtam segíteni egy picit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!