Csak én gondolom úgy hogy a nyelvvizsga nélküli diplomák tulajdonosainál vissza kéne fizettetni az egyetemi képzés árát?
Figyelt kérdés
2020. júl. 26. 18:35
3/7 anonim válasza:
Nem, miért kéne?
Nekem van nyelvvizsgám, de mégse sajnálom tőlük. Lehet valaki jó szakember nyelvvizsga nélkül is (az más kérdés, hogy manapság lényeges ,hogy az ember legalább angolul eltudjon kommunikálni
4/7 anonim válasza:
Nem értek veled egyet. De hát kinek a pap és kinek a papné.
5/7 anonim válasza:
Baromság, kérdező... Amikor megkötötték a szerződést, akkor abban csak az volt benne, hogy a képzést el kell végezniük, és azt megtették. Hogy a diplomát egyéb feltételek miatt nem kaphatták kézhez, az egy teljesen másik történet.
6/7 anonim válasza:
Miért fáj ez neked? Szerintem sok diplomás nem is használja a nyelvet a munkahelyén. Aki külföldön akar dolgozni, vagy tudja hogy neki kell a nyelvtudás, az úgyis megtanulja.
7/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon nagy hülyeség, hogy diplomához nyelvvizsga kell. Ismerek olyan egyetemi tanárt, akinek a mai napig nem lenne diplomája, ha 40 évvel ezelőtt is a diploma feltétele lett volna a nyelvvizsga. Szerintem az egyik legokosabb ember, akit ismerek, csak egyszerűen nincs nyelvérzéke.
Van nyelvvizsgám és diplomám is, de nem sajnálnám a diplomát azoktól sem, akiknek nincs nyelvvizsgájuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!