DE-BTK-n az első félévi órarend fix, vagy már azt is magunknak állítjuk össze?
Figyelt kérdés
Csakmert néhány suliban adott az első féléves órarend a gólyáknak, néhány suliban meg rendesen össze kell nekik is állítani maguknak. DE-BTK-n ez hogy megy?2010. aug. 3. 16:02
1/3 anonim válasza:
DE BRÓTK-n végeztem, az első pertől kezdve mindent magunknak kellett intézni, nem volt fix órarend, semmi. Volt egy-két tárgy, aminek egy fix időpontja volt, nem lehetett tologatni kedvünk szerint az órarendben.
Adtak egy tárgylistát, hogy mik vannak, elmondték, hogy miből hány kredit kell, és aszerint válogattunk a listából, de magunknak, és mi magunk kellett, hogy felvegyük a neten, ami egy őrültekháza, nem irigylem azokat, akiknek még mindig át kell esniük rajta... :)
2/3 anonim válasza:
#BTK-n
Csak belepancsoltam a billentyűzetbe, bocsi :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) Hát igen, én tavaly egy másik egyetemre jártam, ott is így volt :S Én se irigylem magamat, hogy ezt most megint... :D
2010. aug. 3. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!