Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar idei felvettek?
Sziasztok!
Legfőképp az idei felvettekhez szólnék:
-melyik szakra mentek?
-terveztek-e kolit, ha igen, melyiket?
-mit szóltok a nemrég bejelentett hírről, miszerint ebben a félévben online learning lesz az egyetem összes karán?
Az előadások lesznek online, informálódj alaposabban. És az OEn elég sokszor van elearning blended oktatás (előadás online, gyakorlat rendes kontakt órák formájában)
Üdv: egy OE-s.
Az OE-n sok elearninges/blended tárgy van. Pl. elektro, villtan stb, tehát nem új dolog az online oktatás.
Nagyon jól kidolgoztak mindent az előző félévben, valószínűleg a következővel sem lesz probléma.
Nem kell félni az online előadásoktól sem. Kapsz majd egy másfél órás videót, és meg kell nézned (ha akarod, de ajánlott).
------
Koli: a kandó van a legközelebb, de a kukac kolit (tavaszmező utcában) tartják a legjobbnak. Ott van a központban. A többiről nem tudok nyilatkozni. A bánkiról hallottam, hogy elég elavult.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!