Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi lesz az iskolával szeptembe...

Mi lesz az iskolával szeptembertől?

Figyelt kérdés

a járvány nem éppen javul ahogy látjuk. ha szeptembertől az összes diákot bezúdítják, csak romlani fog szerintem a helyzet. a maszknak értelmét nem látom az iskolában, hisz alig érteni, mit beszél a másik mikor hordja. illetve a távolság megtartása sem kivitelezhető abban a kicsi iskolában, ahova én járok.

ti mit gondoltok, mi lesz?

2020. júl. 24. 09:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%

Kérdezd meg Orbánt. Őmár tudja, csak nem mondja meg nekünk. Vagy inkább Trumpnak írj emailt, mert valószínűleg ő rángatja cérnán Vikit. Valszeg Orbi bevezeti az online tanulást, hogy a magyar gyerekek hülyék legyenek és ne tudjanak más országban dolgozni csak a büdös rántotthúsban. Aztán Ceci Aug. 31. ÉN 23ó59p-kor bejelenti, hogy nem lesz iskola.

Véleményeket kérek az összeesküvés elméletemhez.

(Igazából, mielőtt bárki azt hinné, nem gondolom ezt, csak most ez jutott eszembe)

2020. júl. 24. 09:37
 2/12 anonim ***** válasza:
33%
Jól tetted, őszinte vagy az őszintétlenség kultúrájának tengerében.
2020. júl. 24. 09:43
 3/12 anonim ***** válasza:
78%

"alig érteni, mit beszél a másik mikor hordja"

Ez nem igaz, én abban dolgozok, simán kommunikálok úgy a vevőkkel, hogy rajtam és rajtuk is van maszk. Hallani rendesen.

Óra közben meg amúgy sem kéne egymással sutyorogni a padban, figyeljetek a tanárra.

2020. júl. 24. 09:57
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Igen, valóban, addig érteni. A műtőben is jelelünk emiatt.

Ja, nem.

2020. júl. 24. 10:05
 5/12 A kérdező kommentje:
kinek mi:) én eddig ezt tapasztaltam. és örülnék, ha a kérdésemre válaszolnátok
2020. júl. 24. 10:17
 6/12 anonim ***** válasza:
20%
Én csak következtetni tudok abból, hogy nővérem 10.-es fiának már mondták hogy online oktatás lesz szeptembertől. Így szerintem egyetemeken is, ahova sokkal többen járunk.
2020. júl. 24. 12:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Majd kiderül. Miért oly fontos?
2020. júl. 24. 12:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
#6 Nem, a BME pl. nemrég határozott úgy, hogy jelenléti oktatás lesz. Persze ezt a kormány még felülbírálhatja addig.
2020. júl. 24. 12:29
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
Én egyelőre kizártnak vélem, hogy online oktatás legyen. Mondjuk nekem jól jönne, szept-től kezdek levelezőn munka mellett.
2020. júl. 24. 12:33
 10/12 anonim ***** válasza:
50%
6-os vagyok. Nekem is jól jönne, nem telne most albérletre, és 90 km-re van az egyetem. Ha menni kellene, marad a passzív félév. Nem bírnék ingázni oda-vissza, reggel 8-ra odaérni, és este meg vissza.
2020. júl. 24. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!