Gazdaságinformatika alapszakra milyen mesterképzést választanál és miért?
Figyelt kérdés
2020. júl. 15. 22:27
1/2 anonim válasza:
Valamilyen menedzserit. Tapasztalatból mondom, itthon az ugyanolyan nevű alap és mesterszakok nem érik meg a pénzt, én szarrá untam magam mesterképzésen (mérnökinformatikus mind a kettő). Alig volt valami, amit nem vettünk korábban, a nagy része csak kicsit jobban részletezte ugyanannak az anyagnak egyes részeit.
A gazdasági mester (például gazdmen, pénzügyi, stb) viszont segítségre lehet a szakmádban is és szerintem értelmesebb egy potenciálisan multinál dolgozó munkavállalóként valamilyen vállalati ismereketeket és egyebet tanulni. Sokat segíthet abban is, később PM vagy egyéb vezetőbb munkakörben dolgozhass.
2/2 anonim válasza:
Én programtervező informatikus msc-re mentem, mert érdekeltek a matekos, algoritmikus dolgok és amúgy is fejlesztőként dolgoztam már évek óta. Szerintem remek döntés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!