Ki hová jelentkezett és hány ponttal? Mennyire tartjátok esélyesnek, hogy felvesznek?
Figyelt kérdés
2020. júl. 15. 19:33
1/14 anonim válasza:
ELTE-IK 390, nem tartom esélyesnek sajnos.
3/14 anonim válasza:
ELTE pszichológia 454 ponttal. Nagyon sokan jelentkeztek az idén, ezért tartok tőle, hogy a tavalyi 448-as ponthatár jócskán emelkedni fog. Egyébként általában a legrosszabbra számítok/gondolok/készülök, bárcsak ezesetben is csupán erről lenne szó...
4/14 anonim válasza:
PE Mérnöki kar azon belül pedig Gépészmérnök és 378 pont én viszont önköltségesre megyek
5/14 anonim válasza:
DE vegyészmérnökire jelentkeztem 405 ponttal. Előző években 280-290 volt a ponthatár úgyhogy szerintem meg lesz.
Veled mi a helyzet kérdező?
6/14 anonim válasza:
410 ponttal SZTE földtudományra, 280 körül szokott lenni a ponthatár és nincs túljelentkezés. Azt hiszem elég esélyes a dolog :D
7/14 anonim válasza:
DE pénzügy és számvitel, 442 pontom van remélem felvesznek.
8/14 Jojomojo válasza:
ELTE-BDPK angol-földrajz osztatlan tanári 390 ponttal.
9/14 anonim válasza:
SZTE pszichológia levelező 420 ponttal.
Tavaly 419 volt a ponthatár..
Fene tudja... reménykedem, hogy nem változtatnak az előző évhez kèpest..
Kiderül.
10/14 anonim válasza:
Elte Bggyk gyógyped 432: tavaly 391 volt a határ, erősen bizakodok, kevesebben is jelentkeztek idén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!