Kicsit ellazaskodtam az erettsegit semmit nem tanultam ra. A matekom 83 szazalek kett az informatikam 60% ugy hogy magyon sok dolgot elneztem meg egyik feladatba idohiany miatt elfelejtettem menteni. 344 pontom lett es a budaoesti gazdasagi egyetemre szeretnek menni. Van eselyem elvegezni?
ugyanannyi és ugyanolyan, mint más gazdasági képzéseken
2020. szept. 3. 16:13
7/9 anonim válasza:
Írnátok egy kicsit arról, hogy szerintetek miért éri meg a gazdinfó?
Gazd.men-en vagyok és fontolgatom, hogy váltsak, de egyelőre nem látom, hogy lenne-e értelme.
2020. szept. 9. 11:59
8/9 anonim válasza:
Gazdmenről szerintem nincs sok értelme, mert kevés az az infós rész, amit ott tanulsz. Bár attól függ mivel akarsz foglalkozni, miért akarsz átmenni.
2020. szept. 9. 12:13
9/9 anonim válasza:
Mindig szerettem volna kicsit programozni tanulni, de gazdmenen nem tudom felvenni a programozás vagy webfejlesztés tárgyakat.
Azt érzem,hogy függetlenül attól, hogy milyen munkát végzek majd, a gazdmen nem ad semmi extra tudást, míg egy gazdinfó az alap programozással, adatbáziskezeléssel adna. Aztán a fene se tudja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.