Gáz ha félek egyedül gimibe menni?
Mikor régebben én lettem gimis, én is féltem. Eleve az a visszahúzódó típus vagyok és mindig is, ha adódott egy olyan lehetőség, hogy barátkozzak, nem éltem vele.
Szinte a régi osztályomból mind kettesével vagy hármassával egy helyre mentek, csak én voltam az, aki nem ismert senkit, mert egyedül volt.
Így hát megfogadtam, hogy na legyek most már nyitott. Konkrétan rá "kényszerültem" arra, hogy barátkozzak. De megérte.
A mostani legjobb barátnőmnél próbálkoztam először, ő mondta is, hogy akkor még nagyon nem voltam neki szinpatikus, mára már nem tudunk egymás nélkül lenni.
Gondolj bele: főleg mivel művészsuli, szinte mindenki pontosan ugyanolyan helyzetben lesz, mint te. A tanárok meg nagyon jól tudják ezt, és igyekeznek megkönnyíteni a helyzetet mindenféle programok szervezésével (vegyél részt ezeken!), meg úgy egyáltalán.
Nem ciki, hogy félsz, de tényleg nincs miért, minden rendben lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!