Rajtam kívül van még olyan aki várja a sulit?😂
Figyelt kérdés
Én meg soha nem vártam nyáron hogy kezdődjön az iskola ,de lehet hogy most azért várom mert megyek középiskolába és koleszba úgyhogy kicsit nagyon izgulok2020. júl. 2. 14:42
1/5 anonim válasza:
Sose vártam, a koli meg borzasztó hely, bár csak hallomásból tudom, olyan sztorikat hallottam onnan, hogy este 10-kor kikapcsolták az áramot, mert annyira hangoskodtak.
2/5 anonim válasza:
Egyetértek az egyessel (hiába pontozták le) ne várd rózsaszín ködben a középiskolát. A menza szar, a fürdők állapota szar, de azért a szobák nem szoktak rosszak lenni. Az újakat mindenki lenézi és érzetetik is az utálatukat.
Hova mész tovább?
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat 💕 Egyébként kb két hete mutatták meg nekem a koliba az összes szobát és fürdőszobát is, szerintem teljesen rendbe van én sokkal rosszabbra számitottam.Egyébkén a keleszba fiúk és lányok összesen 35en vagyunk és jövőre csak én leszek az új lány és ezért kicsit parázok hogy mi lesz ha így nagyban oda megyek az ő összeszokott csapatukba.De az első évben egyedül leszek a szobába amíg nem illeszkedek be.
2020. júl. 2. 15:36
4/5 A kérdező kommentje:
Bocsi amúgy a helyesírási hibákért de a telóm folyamatosan kijavít
2020. júl. 2. 15:57
5/5 anonim válasza:
Most fogom kezdeni az egyetemet, nagyon várom már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!