Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szfv-on melyik iskolában...

Szfv-on melyik iskolában szoktak kémiából érettségizni?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy sok iskolában lehet kémiából érettségizni, de úgy tudom, csak akkor, ha minimum 10 fő összegyűlik. És a régi iskolámban nem gyűlt össze 10 jelentkező. :( Most 11.-be megyek pótbeiratkozni, és szeretnék olyan suliba menni, ahol szokták ezt a tantárgyat választani. LKG-t nem tudnánk fizetni, valami ingyenes suli kéne. Melyiket ajánljátok?
2010. aug. 1. 23:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez szerintem hülyeség, ilyenről még nem hallottam, hogy biz. létszám kéne az érettségizéshez. Simán lehet törvényellenes.
2010. aug. 2. 00:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Utánanézek a törvényekben, de több iskola házirendjében olvastam ezt, és a régi sulimban is ez volt.
2010. aug. 2. 00:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi 5-en érettségiztünk kémiából, ebből csak egyedül én voltam "rendes" érettségis, a többiek előrehozottat tettek. Középszinten az iskolának kutyakötelessége megrendezni az érettségit, még ha egy ember jelentkezik csak rá.
2010. aug. 2. 08:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. aug. 7. 02:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!