Egyetemen milyen az esti képzés? (pl.OE)
Sziasztok,
OE egyetemre felvételiztem esti képzésre. Az órákat, hogy kell elképzelni, mint a levelezőn tömbösítve? Illetve heti hány nap van oktatás? Milyen szakon tanulsz? Jöhet bármilyen vélemény :)
Én is oda jelentkeztem. Valahol találtam egy bővebb órarendet, az alapján úgy láttam, heti 3 napon vannak az órák délután 3 és este 10 között. Túlzás lenne azt mondani, hogy tömbösítve, inkább feleannyi munkaóra, mint a nappalisoknak.
Én mérnökinfós leszek :)
Köszi, így annyira nem is vészes. Esetleg ha megtalálod az òrarendet belinkeled?
Gazdinfora jelentkeztem. Ha minden igaz lesznek közös òráink :) persze ha sikerül a felvételi ;)
Fele annyi órád van mint a nappalisoknak. Estire inkább felnőttek járnak és nem a buliról szól. A tanárok is lszábbak, de van olyan hogy este 10-ig óránk van.
Mérnökinfon 70% os bukás van. Nik-es tágyak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!