Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » PTE építészmérnöki mennyivel...

PTE építészmérnöki mennyivel gyengébb a BME-nél?

Figyelt kérdés
Szívesen mennék vidéki egyetemre, de csak abban az esetben, ha a pécsi diplomával is el tudok majd helyezkedni a szakmában, ezért is érdekelne a különbség a 2 iskola között. (Tisztában vagyok azzal, hogy a BME erősebb és a nevesebb iskola, a színvonalbeli különbség érdekelne elsősorban)

2020. jún. 28. 11:58
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Itt magával inkább a választott szakkal vannak problémák.
2020. jún. 29. 19:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem erre irányult a kérdés
2020. júl. 1. 17:01
 3/4 anonim válasza:
a PTE képzése sehol sincs a BME hez képest sokkal knnyebb a BME s diplomával elhelyezkedni
2021. jan. 31. 22:15
 4/4 anonim válasza:

Mindkét egyetem képzése sok befektetett időt és energiát igényel. Tapasztalatom szerint a BME építészmérnöki képzése nehezebb és jóval több munkát jelent, valamint a képzés is magasabb színvonalú.

(Mindkét helyről hallott elsőéves ismerősök tapasztalatai alapján.)

[link] (promo)

Pécsiként nekem is kényelmesebb lett volna a PTE-t választanom, de végül az utóbbi egyetem mellett döntöttem és nem is bántam meg.

2021. febr. 1. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!