Szociológia, vagy szociálpedagógia? Melyik lenne jobb?
Igazából mindkettőre jártam már fél-fél évet, de baleset ért.
A szociológia tetszik, meg az áll hozzám közelebb, de ellene szól, hogy rossz vagyok matekból, meg anno 3 éve, beiratkoztam a legmatekosabb szakra. - Van különbség képzés és képzés között..
Akkor sokat nem voltam ott, meg akkor még egyetem terén kezdő voltam, túl sok tapasztalatot nem szereztem.
Most (tavaly ősszel) átmentem szocpedre. Itt megint rossz félévem volt betegség miatt, de teljesítettem a félévet, végén lett balesetem. (Komolyabb mint az előző).
Jó volt a tapasztalat amit itt szereztem, de rájöttem, hogy nem teljesen azt kaptam amit vártam, meg ez inkább gyakorlatiasabb szaak.
Szóval nem tudom.
Melyiket válasszam? Sokan azt mondják -ha munka szempontját nézzük- hogy előbb lesz állásom szocpeddel.
De egyik se fizet.
A Szellem vigyáz rád, ezért nem engedi, hogy ezt csináld.
De ha már mindkettőn voltál, és egyik se jött be (úgy vettem ki a szövegből, hogy már nem jársz egyikre se), akkor tulajdonképpen mi a kérdés? A kisebbik "rosszat" akarod újra elkezdeni?
Egyébként én szociológiára járok, teljesítettem már a matekos tárgyakat, ezért érdekelne, hogy mit értettél pontosan a "legmatekosabb szak"-on. Melyik egyetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!