Szerintetek szeptembertől lesz suli vagy marad az online oktatás?
Figyelt kérdés
Én azt hallottam, kiújult a vírus és megint előröl kezdődik minden.2020. jún. 25. 23:29
1/6 anonim válasza:
Igen, megint nagyon terjed szomszédban, szerintem amugy nem fognak kinyitni durva
2/6 anonim válasza:
Ezt augusztus eleje-közepe előtt nem lehet megválaszolni. (Amúgy ha abban nem is vagyok biztos, mi lesz szeptemberben, abban szinte biztos vagyok, hogy az egész félévet nem fogják tudni hagyományos rendszerben végigvinni.)
3/6 anonim válasza:
De most miért pontoztok le? Oda írtam hogy szerintem, nem azt, hogy így lesz! Én így gondolom
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld pipa :))
2020. jún. 26. 12:40
5/6 anonim válasza:
Hát ez kérdéses lesz, de nálunk például a tanári kar kijelentette, hogy semmiképp sem játszuk el újra a távoktatást, mert 3 hónapot kidobtunk, mi jövőre érettségizünk is.
6/6 anonim válasza:
5-ös: ha a kormány rendeletben határoz a távoktatásról, akkor édes mindegy, hogy a tanári kar mit "jelent ki". Az érettségit meg simán megírjátok, ha tudtok írni-olvasni, nem kell túlmisztifikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!