Ha valakit kirugnak 6 elbukott vizsgaalkalom után mik az opciói?
Figyelt kérdés
Egy mérnöki szakra járok, most elrontottam egy komolyabb vizsgát 3x egymás után.
Minden tantárgyból amúgy jó vagyok, így nem rettegek, de most jött elő előszőr a lehetőség, hogy ha megint elrontotm egy szerencsétlenebb vizsgaidőszakban 3x, akkor elbocsátanak.
(Most is amúgy az online vizsga jellege miatt nem tudtam lerakni szerintem)
A lényeg, ha megtörténne valami ilyesmire....
Akkor újra lehet felvin keresztűl felvételizni és elfogadják a már teljesített tantárgyakat és akkor lehet 1 év késéssel ugyan ott folytatni?
Vagy ez hogy működik?
Mert ha véletlenűl megtörténne velem én tudom, hogy akarnám folytatni a szakot, mert tetszik és amúgy jó is vagyok. A mostani félévem is teljesen 4es volt csak ezt az egy szigorlatot rontottam el 3x.
2020. jún. 24. 11:03
1/1 anonim válasza:
Igen, újra felvételizel ugyanoda, elfogadtatod az összes eddig sikeresen lerakott tárgyadat és levizsgázol abból, ami most nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!