Általánosan nézve vállalatoknak melyik diploma ér többet? Óbudai Egyetemé, vagy a Pannon Egyetemé?
Figyelt kérdés
Tudom hogy sok mindenm más is számít, de átlagban nézve a HR osztály melyikre kapja fel jobban a fejét? Informatikai szakokról van szó.2020. jún. 23. 23:03
11/11 anonim válasza:
8. Valószínűleg ott van a félreértés közöttünk, hogy te a “Business Analyst” pozíciót nevezed üzleti elemzőnek – én pedig az üzleti üzleti elemzőket (market intelligence, business intelligence, M&A analyst stb. pozíciókat). A BA valóban egy IT-s pozíció, ebben igazad van – csak terminológiai félreértés van közöttünk.
Tanulság:
- nekem: gondoljam át még egyszer, mire gondol a másik
- Neked: mielőtt lefaxságoznád amit a másik mond, gondold át te is, nincs-e valami félreértés.
Peace. 🤝🍻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!