Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Általánosan nézve vállalatokna...

Általánosan nézve vállalatoknak melyik diploma ér többet? Óbudai Egyetemé, vagy a Pannon Egyetemé?

Figyelt kérdés
Tudom hogy sok mindenm más is számít, de átlagban nézve a HR osztály melyikre kapja fel jobban a fejét? Informatikai szakokról van szó.

2020. jún. 23. 23:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

8. Valószínűleg ott van a félreértés közöttünk, hogy te a “Business Analyst” pozíciót nevezed üzleti elemzőnek – én pedig az üzleti üzleti elemzőket (market intelligence, business intelligence, M&A analyst stb. pozíciókat). A BA valóban egy IT-s pozíció, ebben igazad van – csak terminológiai félreértés van közöttünk.

Tanulság:

- nekem: gondoljam át még egyszer, mire gondol a másik

- Neked: mielőtt lefaxságoznád amit a másik mond, gondold át te is, nincs-e valami félreértés.

Peace. 🤝🍻

2020. jún. 24. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!