Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Analízist hogyan tudnék...

Analízist hogyan tudnék önállóan tanulni?

Figyelt kérdés

Mit javasoltok, mely könyveket? Nyáron szeretném picit az egyetemi terheket átstrukturálni, és belemélyedni picit a matekba.

Mateking, és egyetemi tankönyv? Bár az utóbbi eléggé durva, kezdésnek eléggé érthetetlen, és tömény.

2020. jún. 23. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem annak idején a mateking vált be. De ha most kezdesz, nem ajánlom, hogy előre tanulj. Például analízis 1-en vannak a mátrix műveletek, amire több módszer is van, de nem minden tanár ugyanazt preferálja.
2020. jún. 23. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg az elején vagy, akkor Thomas-féle kalkulus 1-2.
2020. jún. 23. 21:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Mateking mindenképp
2020. jún. 23. 23:27
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi, a Thomast nézem, egész jónak tűnik.

Az igaz, hogy előre tanulni nem feltétlenül jó, de 12 éve matekoztam utoljára, rengeteget felejtettem, és levelezőn tanulok, munka mellett, muszáj tehermentesítenem magam ősszel.

2020. jún. 24. 15:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Leindler László analízis
2020. szept. 3. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Khanacademy
2020. szept. 3. 21:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Laczk. Miklós-T.Sós Vera valós analízis 1-2. Ajánlani tudom csak, ha még keresel könyvet.
2020. okt. 21. 03:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!