Megadható 4,1-re a jeles, ha a 2. félévben csak 5-ösöket szerzett a gyerek?
Igazából 1 db szeptemberi (HF) 1-es miatt ilyen az átlaga, azóta 4-5-ösöket kapott, túlnyomó részt utóbbi.
Bosszant, mert tölteléktárgy, esélye sem volt jegyet szerezni a tavasz során, és ezen múlik a kitűnő.
Igazad van, sosem voltam kitűnő. Rajzból, tesiből és évekből mindig csak négyes voltam. De sose éreztem ettől kevesebbnek magamat. És így is minden évben kaptam könyvjutalmat.
A gyerekektől se vártam el soha. Tanultam vele, segítettem neki, de soha nem stresszeltem ilyesmivel.
Én kitünő voltam még 12. osztályban is. Ez csak egy szó, semmit nem értem el vele. Kb 2-3 perc múlva már mindenki elfelejtette. Fel van fújva ez a dolog.
Most a gyermeked nem lett kitünő nem nagy dolog. Inkább mutasd meg, hogy büszke vagy rá. Amúgy, ha látja, hogy feszült vagy emiatt akkor csak stesszeled feleslegesen és rosszul érzi magát miatta. Elvégre egy gyerek megérzi ezeket. Ilyen gyerekekből lesz később a maximalisták akik tönkre teszik magukat, mert a szülőt maximálisan boldoggá tegyék és ne legyenek feszültek miatta. Érdemes lenne elgondolkodnod ezen, mielőtt majd 15-16 éves korában orvoshoz kell vinni a roncs gyereket a túlzott elvárás miatt.
#5 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!