Aki a Semmelweisen gyógytornásznak tanul! Az elsőéveseknek hány órájuk van általában? Sok a kötelező tantárgy?
Figyelt kérdés
2020. jún. 11. 11:02
1/2 anonim válasza:
Bár én csak egy félévet tanultam ott, nem volt annyira sok a kötelező tárgy, bár a mostani szakomhoz képest azért jóval több, de sok olyan órára is megérte bejárni, ami nem volt kötelező. Amúgy találsz a SE-ETK oldalán órarendet :) de írj nyugodtan privátban ha még valami érdekel
2/2 anonim válasza:
Sok tantárgy van, de van olyan tantárgy aminél 6 óránk van egy félévben...
Soten az jellemző, hogy első 1-2 évben sok tárgy van, majd utána a “lényeg” marad. Pl munka és tűzvédelem itt első évben van, más helyeken 2.-3. évben. Én úgy vagyok vele hogy az elején legyen több “haszontalan” tárgy és utána tényleg az amire jelentkeztem, máshol meg ezt másképp gondolják.
Teljesen más érzete van, mint egy középsulinak, úgyhogy akkor se tűnt nekem olyan megerőltetőnek egy nap, ha sokáig voltam bent. Itt azért kb minden kötődik ahhoz ami szeretnél lenni, más hangulatban leszel bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!