Átsoroltak költségtérítéses képzésre. Ha passzívra teszem magam ebben az évben, akkor ugye nem kell kifizetnem?
Figyelt kérdés
Akkor se, ha jövőre kiiratkozok?2010. júl. 30. 18:21
1/9 anonim válasza:
Tudomásom szerint csak úgy tudsz beiratkozni, ha befizeted az összeget. Aztán kérheted magad passzívra.
2/9 anonim válasza:
Azt írtad átsoroltak, így gondolom már jártál a suliba minimum 2 félévet igaz, jól gondolom? Amúgy tudtommal nem kell fizetni. A regisztrációs héten rámész arra,hogy passzív félévben folytatod a tanulmányaidat, és ha később úgy gondolnád kiiratkozol. Akkor kéne fizetned, ha aktív félévben lennél. De nem mondom ezt 100%-ra, lehet, hogy ez sulinként is változó. Szerintem hívd fel a TO-t, vagy írj nekik egy e-mailt, úgy a biztos.
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, már jártam 2 félévet, és eszméletlenül utálom a szakomat, most elkezdek egy másikat államin. De az elsőről még nem iratkoznék ki, hátha befejezném. 1 év szünetet gondoltam, de ha kifizettetik velem, akkor kiiratkozok.
2010. júl. 30. 18:52
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem fizettetik ki veled:) ahhoz be kéne iratkoznod aktív félévre. De mondom biztos ami biztos alapon kérdezz rá a TO-n, hogy nyugodt szívvel tudj passziválni:)
5/9 anonim válasza:
haha én is ugyanebben a helyzetben vagyok. :-)
7/9 anonim válasza:
90%ig biztos vagyok benne h.nem kell fizetni ha passziváltatod magad.
8/9 anonim válasza:
Aki nem biztos benne, az minek ír hülyeségeket??? Utálom az ilyet! Szóval....100%ig tuti, hogy aki passzív, annak nem kell fizetnie! Ebben biztos lehetsz...Ugyan miért kellene??
Szóval nyugodj meg, és passziváld magad, nem kell egy forintot sem befizetned.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi :))
ELTE magyar szak
2010. júl. 31. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!