Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Felsőoktatási Felvételi...

Felsőoktatási Felvételi Szakmai Vizsga anyaga?

Figyelt kérdés
A felsőoktatási felvételi szakmai vizsga feladatai(pl.történelem) a korábbi évek emelt szintű érettségi vizsgákból kerül kisorsolásra?

2020. máj. 28. 20:00
1 2
 11/14 EVA800 ***** válasza:
Októberi feladatok is ?
2021. aug. 14. 00:02
 12/14 anonim válasza:
Ha nem sikerül a vizsga elmehetek a következő évben is?
2023. ápr. 10. 20:38
 13/14 EVA800 ***** válasza:
Igen
2023. ápr. 10. 20:49
 14/14 anonim válasza:
Sziasztok! Idén szakvizsgáztam történelemből. A 2020 májusi feladatlapot kaptunk. 4 óra hossza állt rendelkezésre, térképet végig lehetett használni. A vizsga előtt azt mondták, hogy gép sorsolja ki, hogy éppen melyik feladatlap legyen. Én sok korábbi feladatlapot kinyomtattam, de nem mindegyik gyakorlasára maradt időm, ha valaki szintén emel törizne, és hozzám hasonlóan "töltögetve" tud jól tanulni, írjon nyugodtan, és elküldöm a pakkot.
2023. aug. 19. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!