Mennyi esélyem van ennyi ponttal ELTE proginfóra?
Figyelt kérdés
390 pontom lett, nem tudom mennyi esélyem van így bekerülni. Kollégium vagy albérlet keresés miatt fontos lenne tudni.
Köszönöm!
2020. máj. 28. 14:31
A kérdező szavazást indított:
Szinte biztos, hogy felvesznek.
Esélyes, hogy felvesznek.
Esélyes, hogy nem vesznek fel.
Szinte biztos, hogy nem vesznek fel.
21 szavazat
1/6 anonim válasza:
Ha jól olvastam akkor tavaly Budapestre 380 pont kellett, míg Szobathelyre 352 pont. Így esélyes, hogy felvesznek.
2/6 anonim válasza:
Bocsánat, hogy ide pofátlankodom, de hol látod az összes pontod? 😊 Vagy a megtekintésen láttad a pontjaid és kiszámoltad?
3/6 A kérdező kommentje:
Semmi gond!
Megtekintettem ma az érettségi eredményeimet az iskolában és felvi.hu kalkulátorával számoltam ki.
2020. máj. 28. 14:57
5/6 anonim válasza:
Nekem is pont ennyi lett szóval remélem én is hogy esélyes! Szeptemberben lepacsizunk ;)
6/6 anonim válasza:
Velem is pacsizzatok, én is megyek! 392 pontom van!:d
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!