Érettségin elég rosszul teljesítettem. Matek: 100/42 Magyar 100/61 Tori 100/61 Angol 120/109 Info 100/62. Gondolom ez kevés a NKE Rendészeti karára. Mit kellene hozzá kijavítanom hogy esélyes legyek felvételire?
Milyen szak?
A felvin ki tudod számolni, hogy hány pontod van és meg tudod nézni, hogy az előző években mennyi volt a ponthatár.
[Akkor az angol maxpont 117, nem 120(csak emelt szinten annyi).] Ha eddig nem ollvasd át az alábbi oldalakat, akkor érdemes megtenned, így körvonalozodik, hogy pontosan mi kell. Ponthatárok, szakleírás és hogy milyen szintű és tantárgyú érettségi kell hozzá, stb.
Volt osztálytársam oda felvételizett, ő emelt magyart és történelmet tett.
Tavalyi ponthatár: [link]
2018-as ponthatár: [link]
Rendészettudományi kar: [link]
Követelmények: [link]
[link] (itt ki kell keresned a pontos szakot)
A Magyar és a töri számít bele neked, kötelező az 1 emelt illetve nyelvvizsga is , ezen kívül rtk-ra alkalmassági vizsga is szükséges!
Nekem tavaly nem sikerült, kevés pont / fizikai felvételin megbuktam, nem igazán néztem utána, lazán vettem.
Idén javítottam + emelteztem rendészet ismeretekből emelt szinten ami jó pontokat ad.
Ha tényleg szeretnéd érdemes nekifutnod mégegyszer , jobban felkészülni , utánajárni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!