Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Bme Schönherz pontszámok...

Bme Schönherz pontszámok vajon hogyan alakulnak idén?

Figyelt kérdés
446pontom van és nem tudom hogy megrizikózzam-e azt hogy koliba jelentkezek,mert ha nem akkor most kell lakást keresni. Előre is köszönöm a segítséget!

2020. máj. 28. 13:01
A kérdező szavazást indított:
Érdemes jelentkezni
Nem érdemes
14 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Megjelölni mindenképp érdemes, és mellette lakást is érdemes keresni. Ideális esetben a kollégiumi eredmények kihírdetése és a félév beindulása között van annyi idő, amialatt találhatsz bérleti lakást. Másfél-2 héten belül pedig lehet találni lakást.
2020. máj. 28. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

446 ponttal érdemes jelentkezni, én nem hallottam még olyanról, amikor 440 fölé csúszott volna a ponthatár(Hidd el, utána néztem, tavaly ilyenkor én izgultam ezen :D ). Persze a mostani helyzet megkavarhatja a pontokat, de szerintem a 446-tal kényelmesen bekerülsz.

Esetleg ha van egy-két szociális pontod (mármint összegezve pozitívban vagy, akár csak a távolság miatt), akkor azt is érdemes beadni, mert évek óta mindenkit fölvesznek első félévben ha nulla fölött vagy vele.

2020. máj. 31. 09:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget nektek!
2020. jún. 1. 08:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Tanulmányi alapon 432 pont volt a minimum határ.

Szociális alapon mindenki felvételre került, akinek a pontszáma pozitív volt. A szociális alapon való bekerülésnek a feltétele az volt, hogy a hallgató szocális pályázata legalább "előbírált hiányos, kollégiumhoz jó" státuszú legyen a megadott határidőig.

Fontos, hogy aki szociális alapon került felvételre, annak hiánytalanul le kell adnia a szociális pályázatát az ESZR-ben, különben férőhelyét elveszítheti.

-----------------

Ez 2019 augusztusban volt. Tanulmányi alapon 429 pont volt a minimum határ 2018 augusztusban, 2017-ben 435. Ebből szűrj le valamit :D

2020. jún. 19. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!