Ha idén felvesznek a Szent István Egyetem építészmérnöki alap szakára, akkor át tudok jelentkezni következő évben a BME osztatlan szakára?
Figyelt kérdés
Mivel sajnos kéne még 5 pont a meglévő pontjaimhoz, ezért arra gondoltam, hogy esetleg az átjelentkezés mellett döntök, mivel így is kihagytam egy évet.
Mert tavaly 393 volt az alap és 394 volt az osztatlan képzés. Valamint van rá esély, hogy csökken pár pontot a ponthatár? Én nem tudom eldönteni, hogy most az, hogy nincs szóbeli előny vagy hátrány vagy esetleg nem is számít. Nekem személy szerint 5-ből 4 érettségim jegyét javította.
Vagy a másik opció, hogy csak a BME alap képzésre megyek át.
2020. máj. 21. 14:33
11/11 anonim válasza:
Arról van tapasztalatom, akik máshol csinálják a bsc-t és mscre jelentkeznek a BME-re. Óriási hátrányban vannak egyesek emiatt. Lehet, hogy sokan csinálják más szakokon, de én konkrétan a BME építészre vonatkozó tapasztalataim osztottam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!