Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Érhet hátrány azért mert...

Érhet hátrány azért mert magyar egyetemre megyek tanulni?

Figyelt kérdés

Rengeteg ismerősömtől megkaptam,hogy aki magyar egyetemre megy az egy utolsó lúzer és semmit nem ér az életben és aki nem amerikai vagy dél-amerikai egyetemre megy az semmit nem ér viszont én nem akarok addig elmenni de magam alatt vagyok emiatt teljesen :C

Aki nem dél-amerikai vagy amcsi egyetemre jár az annyira nem ér semmit?

2020. máj. 21. 01:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10-es Pittsburgh Mellon kutatási részlegre (szövetkutatás, szív izomszövet)
2020. máj. 22. 07:33
 12/16 A kérdező kommentje:

11-es az mennyire számít jónak?

Soha nem hallottam róla

2020. máj. 22. 13:57
 13/16 MLGuy ***** válasza:
43%

Ha a Carnegie Mellonról beszélünk, akkor az egy nagyon jó egyetem igen.

[link]

2020. máj. 22. 15:57
 14/16 anonim ***** válasza:
13-as igen, arról beszélek. Szegedről mentem ki, odakint ösztöndíjjal voltam, mivel a kutatási területem épp a profiljukba vágott (marha nagy szerencsém volt). Szívinfarktus utáni szívizom-izomszövet elváltozást, módosulást vizsgáltam. (Hadd ne kelljen részleteznem, hogy honnan szereztük a szívinfarktusos szíveket) Persze azóta nem ebben dolgozom, sőt, hagytam az egészet, elmentem coach-nek :D
2020. máj. 23. 07:09
 15/16 MLGuy ***** válasza:
Rendben de ez akkor nem egyszerűen a "külföldre megyek" kategória, hanem a világ egyik top egyeteme. Nyilván ha valaki itt végez, előnyben van a legtöbb egyetemhez képest.
2020. máj. 23. 08:11
 16/16 A kérdező kommentje:
13-as miért hagytad a szakmádat?
2020. máj. 23. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!