ELTE jogász szakra jelentkezők, hány pontotok lesz?
Nem igazán, csak mert neked a vizsga azon része javìtott, még nem kène általánosítani.
Az írásbelik mennek a legjobban, szóbeli szokta rontani a jegyeket. Olyat húzol, ami pont a gyengéd, zavarba esel, nem vagy szimpi a vizsgáztató brigádnak, nem megy a gyakorlati rész..stb. Van olyan, aki sz@rt se tanul, csal szerencséje lesz ês kidumálja magát, a valós tudást az ìrásbeli méri.
Szent Istvánba jártam, orvosit azért bukta az évfolyam első, mert a tanár lepontozta a szóbelit. Engem utált a középsulis magyar tanárnőm, hát rendesen kifogott rajtam és nem csak megalázó megjegyzést kaptam, de le is vitte a 98%-os ìrásbelimet...stb. Egy példa a millióból.
Ez egy gusztustalan igazságtalanság, így könnyű max pontot elérni. Akkor a korábban érettségizetteknek is így kéne számítani a pontjait, ha az előnyösebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!