Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » ELTE jogász szakra jelentkezők...

ELTE jogász szakra jelentkezők, hány pontotok lesz?

Figyelt kérdés
Nekem 476 pontom lesz, remélem elég lesz egy állami ösztöndíjas helyre. Érdekel, hogy milyen mezőnyben versenyzek.

2020. máj. 20. 19:28
1 2
 11/19 anonim válasza:
Hali! Én úgy tudom hogy idén nem úgy lesz mint eddig, hanem a legjobb 80 embert veszik föl a szakra. Szóval nem egy ponthatár felett vesznek föl, hanem csak azt a 80 embert akiknek a legtöbb pontjuk van. Nekem sajnos csak 413 pontom van, mert 1 emeltem van és az érettségijeim sem lettek 90% fölött. De amúgy nagyon érdekel hogy a többi jelentkezőnek mennyi pontja van, mert akkor lélekben inkább elengedem az ONA jogászt és megyek ANA anglisztikára :/
2020. jún. 23. 23:30
 12/19 anonim ***** válasza:
36%
476 ponttal mi a szarért kezdesz el aggódni, jézusom...
2020. júl. 2. 18:31
 13/19 anonim ***** válasza:
58%
Nekem 478 pontom lett.
2020. júl. 4. 23:44
 14/19 A kérdező kommentje:
#13: végül nekem is 478 pontom lett. Remélem bekerülünk
2020. júl. 5. 09:27
 15/19 anonim ***** válasza:
51%
Hát így könnyű, hogy nem kellett szóbelizni és duplázták az írásbelit a járvány miatt...a szóbeli szokta 99%-ban lehúzni a eredményeket
2020. júl. 8. 20:06
 16/19 anonim ***** válasza:
58%
Általában pont a szóbelik húzzák fel az érettségiket. Előrehozott emelt angolomat tavaly csináltam, a szóbeli húzta fel.
2020. júl. 8. 20:22
 17/19 anonim ***** válasza:
51%

Nem igazán, csak mert neked a vizsga azon része javìtott, még nem kène általánosítani.

Az írásbelik mennek a legjobban, szóbeli szokta rontani a jegyeket. Olyat húzol, ami pont a gyengéd, zavarba esel, nem vagy szimpi a vizsgáztató brigádnak, nem megy a gyakorlati rész..stb. Van olyan, aki sz@rt se tanul, csal szerencséje lesz ês kidumálja magát, a valós tudást az ìrásbeli méri.

Szent Istvánba jártam, orvosit azért bukta az évfolyam első, mert a tanár lepontozta a szóbelit. Engem utált a középsulis magyar tanárnőm, hát rendesen kifogott rajtam és nem csak megalázó megjegyzést kaptam, de le is vitte a 98%-os ìrásbelimet...stb. Egy példa a millióból.

Ez egy gusztustalan igazságtalanság, így könnyű max pontot elérni. Akkor a korábban érettségizetteknek is így kéne számítani a pontjait, ha az előnyösebb.

2020. júl. 8. 20:43
 18/19 anonim ***** válasza:
58%
De te is általánosítasz:DDD Általában pont a szóbelik szoktak jobban menni a diákoknak, főleg középszinten. Emelten meg tényleg tanár függő, de nálunk az osztályban akkor valószínűleg mindenkinek mázlija volt, mert senki sem rontott vele tavaly.
2020. júl. 8. 21:49
 19/19 Zsankaa:))) válasza:
58%
Gratulalok nektek, szerintem ti fixen bent vagytok!! :) Nekem is elso helyen van az ELTE, de nekem sajnos csak 457 pontom van, ugyhogy ez nem valoszinu, hogy eleg lesz. :/
2020. júl. 16. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!