Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Valaki jár a VII. Kerületi...

Valaki jár a VII. Kerületi Madách Imre Gimnáziumba?

Figyelt kérdés
Oda szeretnék jelentkezni jövőre, és kíváncsi vagyok a véleményekre. Milyen a közösség, a tanárok, a környezet?

2020. máj. 19. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:
46%
Tudom, hogy nem mostanában kérdezted, de azért válaszolok, hátha valakinek segít: gyere be a nyíltnapra, ha tudsz (általában 4.5 vagy afölötti átlag kell hozzá hetedik évvégéről), nézd meg, hogy tetszik-e, szimpatikusak-e a tanárok és a diákok. Ha igen, szuper, jelenkezz nyugodtan, jók az esélyeid arra, hogy ha nem is érzed majd feltétlenül a legjobb választásnak, azért nem fogod utálni, tanulni érdemes, de az emberek nagyja akkor is meg szokott tartani egy 3-as körüli átlagot, ha elhanyagolja a tanulmányait, minden attól függ, hogy mennyi energiát fektetsz bele. Ha viszont a nyíltnap bármelyik pontján azt érzed, hogy valami nem tetszik, vagy csak fura és nem tudod eldönteni, hogy mit gondolj... na, akkor menekülj, mert annál, amit akkor látsz csak rosszabb lesz.
2020. júl. 16. 16:41
 2/3 anonim ***** válasza:
42%
Én oda jártam, szerencsere átvettek máshova. Egyáltalán nem ajánlom. A közösség borzasztó klikkes a legtöbb gyerek cigizik akár a kapu előtt is, rengeteg a goth, emos, önző primitív gyerek, mindenkire nyomást gyakorol a közösség. A tanárok közül is bőven akad diktátor, parancsoltatós személyiség, és a legtöbb le se adja rendesen az anyagot amit utána elvárnak...A gimi pest egyik legkoszosabb részen helyezkedik el, tele hajlektalannal, romával és tolvajokkal. Nem egy biztonságos kellemes környék.
2020. aug. 17. 14:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Egy másik kérdésnél kifejtettem elég sok mindent az iskoláról, remélem látod még a választ, bár tényleg nem mostani kérdés....

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..

2021. jan. 22. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!