Valaki jár a VII. Kerületi Madách Imre Gimnáziumba?
Figyelt kérdés
Oda szeretnék jelentkezni jövőre, és kíváncsi vagyok a véleményekre. Milyen a közösség, a tanárok, a környezet?2020. máj. 19. 14:49
1/3 anonim válasza:
Tudom, hogy nem mostanában kérdezted, de azért válaszolok, hátha valakinek segít: gyere be a nyíltnapra, ha tudsz (általában 4.5 vagy afölötti átlag kell hozzá hetedik évvégéről), nézd meg, hogy tetszik-e, szimpatikusak-e a tanárok és a diákok. Ha igen, szuper, jelenkezz nyugodtan, jók az esélyeid arra, hogy ha nem is érzed majd feltétlenül a legjobb választásnak, azért nem fogod utálni, tanulni érdemes, de az emberek nagyja akkor is meg szokott tartani egy 3-as körüli átlagot, ha elhanyagolja a tanulmányait, minden attól függ, hogy mennyi energiát fektetsz bele. Ha viszont a nyíltnap bármelyik pontján azt érzed, hogy valami nem tetszik, vagy csak fura és nem tudod eldönteni, hogy mit gondolj... na, akkor menekülj, mert annál, amit akkor látsz csak rosszabb lesz.
2/3 anonim válasza:
Én oda jártam, szerencsere átvettek máshova. Egyáltalán nem ajánlom. A közösség borzasztó klikkes a legtöbb gyerek cigizik akár a kapu előtt is, rengeteg a goth, emos, önző primitív gyerek, mindenkire nyomást gyakorol a közösség. A tanárok közül is bőven akad diktátor, parancsoltatós személyiség, és a legtöbb le se adja rendesen az anyagot amit utána elvárnak...A gimi pest egyik legkoszosabb részen helyezkedik el, tele hajlektalannal, romával és tolvajokkal. Nem egy biztonságos kellemes környék.
3/3 anonim válasza:
Szia! Egy másik kérdésnél kifejtettem elég sok mindent az iskoláról, remélem látod még a választ, bár tényleg nem mostani kérdés....
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!