Egyetemen hármas átlag?
Egyetemen milyennek számít a hármas átlag.
Gazdasági szakon,nemzetközi gazdálkodás.
Van ötösöm is,de pl analízis vagy statisztika sajno lettes lett .:(
Van hármasom is,pl mikro-makro.
Alapvetően önköltséges vagyok,szóval nem azért kérdezem,hlgy átsorolnak-e.
Csak azért,hogy ez milyennek számít?
Év közben nem igazán tanulok,csak abból amiből van zh szorgalmi időszakban...tudom lehetnék szorgalmasabb, de gyakornok is vagyok heti 20 órában és bizony sok időmet elveszi a tanulástól. :(
20L
Nekem is hármas az átlagom, én meg vagyok vele elégedve, szerintem jó átlag
21F
Ugyanezen a szakon vagyok, de eléggé a sor végén kullogok pedig nekem is 3,5-3,6 körül van az átlagom (vagyunk vagy 90-en és én mindig kb. a 70.-ik vagyok).
Én nem gyakornoskodok szóval lehetne jobb is az átlagom, és értem is nagyjából amit tanulok, a bajom a memóriámmal van és sajnos nem tudom szóról szóra visszaadni az anyagot amit sok helyen elvárnak ilyen kifejtős feladatoknál. Általában a számolós részek szoktak nekem jobban menni, az elmélettel sokszor nagy bajban vagyok. Habár pont a Gazdasági Matematika volt az az egyetlen tárgyam ami nem lett meg, de szerencsére nem csúszok miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!