Megkaptátok már a levelet az Egyetemtől/Főiskolától, hogy sikeresen felvettek?
Kedves 09:45-ös! ;)
Itt nem arról van szó, hogy hülyék vagyunk... nyilván senki nem olyan hülye, hogy ne tudná leolvasni a ponthatárokról, hogy felvették-e vagy sem. Sms-ben az állt, hogy nem hivatalos... a levél a hivatalos róla, hogy felvettek és én nem azért kérdeztem, mert nem tudtam, hogy felvettek-e vagy sem, mert igen is TUDTAM, úgyhogy nem tudom, hogy milyen jogon minősítesz... A fórumon arról beszélgettek, hogy augusztus közepén kapjuk meg én meg meglepődtem, hogy ilyen hamar megkaptam. ENNYI. Semmi köze a kérdésemnek ahhoz, hogy nem tudom, hogy felvettek. NEM VAGYOK HÜLYE! -_-' Azért írtam, hogy így jobb is, mert a levélben sok a hasznos információ, amit jobb, ha minél hamarabb megtudunk... Erről ennyit!
én sem kaptam még meg, és úgy tudom 10 munkanapon belül hozzák...ebből már letelt 6 nap....most már igazán ideérhetne...
bár elvileg felvettek, de szeretném már olvasgatni, hogy mi dolgom van ez után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!