Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Megkaptátok már a levelet az...

Megkaptátok már a levelet az Egyetemtől/Főiskolától, hogy sikeresen felvettek?

Figyelt kérdés
Én ma kaptam meg... nem úgy volt, hogy augusztus közepén kapjuk? Nekem nem baj.. sőt így jobb is, csak meglepődtem, hogy ilyen korán megkaptam :)
2010. júl. 29. 19:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nekem még nem jött meg :(
2010. júl. 30. 11:05
 12/17 anonim ***** válasza:
Én sem kaptam még:(
2010. júl. 30. 12:39
 13/17 anonim ***** válasza:
nekem ma reggel..
2010. júl. 30. 12:48
 14/17 A kérdező kommentje:

Kedves 09:45-ös! ;)

Itt nem arról van szó, hogy hülyék vagyunk... nyilván senki nem olyan hülye, hogy ne tudná leolvasni a ponthatárokról, hogy felvették-e vagy sem. Sms-ben az állt, hogy nem hivatalos... a levél a hivatalos róla, hogy felvettek és én nem azért kérdeztem, mert nem tudtam, hogy felvettek-e vagy sem, mert igen is TUDTAM, úgyhogy nem tudom, hogy milyen jogon minősítesz... A fórumon arról beszélgettek, hogy augusztus közepén kapjuk meg én meg meglepődtem, hogy ilyen hamar megkaptam. ENNYI. Semmi köze a kérdésemnek ahhoz, hogy nem tudom, hogy felvettek. NEM VAGYOK HÜLYE! -_-' Azért írtam, hogy így jobb is, mert a levélben sok a hasznos információ, amit jobb, ha minél hamarabb megtudunk... Erről ennyit!

2010. júl. 30. 13:51
 15/17 anonim ***** válasza:
I. Kb.140.000 ember felvételizett. Ezek közül valószínűleg van elég sok olyan, akinek nincs otthon internet, ezért 22-én este nem látta azonnal a pontjait...II. Nem mindenki adta meg a telefonszámát, így nem kapott sms-t sem. III. Másnap megjelent a lapokban is a ponthatár, de van sok olyan ember, aki annak ellenére, hogy felette van a ponthatárnak, nem 100%-osan biztos benne, hogy felvették. Ezért kell a levél! Egyébként pedig, tényleg nem vagyunk hülyék azért, mert a hivatalos levelet várjuk, aki meg csak lehurrogni tud másokat, majd meglátjuk mennyire lesz nagylegény egyetemen/fősulin.
2010. júl. 30. 15:07
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

én sem kaptam még meg, és úgy tudom 10 munkanapon belül hozzák...ebből már letelt 6 nap....most már igazán ideérhetne...

bár elvileg felvettek, de szeretném már olvasgatni, hogy mi dolgom van ez után...

2010. júl. 30. 15:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem
2010. okt. 9. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!