Érettségi betekintés hogy működik?
Figyelt kérdés
Aki volt már leírná nekem?
Szülő jöhet? (apám akar) külön hívnak be? Külön lesznek ott a tanárok is? Mit csinálunk megbeszeljük az egészet vagy csak még mondják, hogy hanyas lett?
2020. máj. 18. 17:39
1/12 A kérdező kommentje:
Meg*
2020. máj. 18. 17:39
2/12 anonim válasza:
Csak diák mehet. Az ott tartozkodó tanár behív és oda adja a boritékokat. Végig olvashatód, megnézheted a pontjaidat, összeszámolhatód. Vagy csak szimplán a százalékot megnézni.
3/12 anonim válasza:
Megkapod a feladatlapokat és megnézheted hány pontos, miket rontottál el.
4/12 A kérdező kommentje:
Értem és ők nem mondanak semmit(mármint a tanárok?) ? Nekem azt mondta osztalyfőnök, hogy jöhet szülő.
2020. máj. 18. 18:10
5/12 anonim válasza:
Hát nekem anno csak a matektanárom volt ott, ő adta oda az összeset és annyit mondott, hogy hiába számolta át többször is, nem tudott több pontot összekaparni, mivel 2 ponton múlt a 4-es. :D
6/12 anonim válasza:
Nálunk nem jöhetett szülő, plusz most a vírus miatt szerintem főleg nem jöhetnek.
7/12 A kérdező kommentje:
Érdekes akkor miért mondta az osztályfönököm.
2020. máj. 18. 18:54
8/12 anonim válasza:
Nálunk 2 tanár volt bent, ők osztották szét az érettségiket. Összesen 5 érettségiző mehetett be, és szülő is jöhetett vele. Ez tavaly volt. Azonban iskolánként változik a protokoll, van ahol mehet be kísérő, van ahol nem.
9/12 anonim válasza:
Amikor én mentem betekintésre, akkor számomra idegen tanár volt bent. Meg volt határozva, hány fő lehetett bent. Bementem, kérdezte a nevem, kiválogatta a feladatlapjaim aztán el vonulhattam azokra egy helyre megnézni őket.
Fényképezni lehetett, fényképeztem is. Hogy szülő kísérő jöhetett e arra nem emlékszem, de most a vírus miatt illő lenne főleg nem beállítani több személlyel. Meg amúgy is, neked nem égő apáddal megjelenni betekintésen?!
10/12 A kérdező kommentje:
De kvra égő.. De nem tudok mit mondani neki... Egyik osztalytarsamnak se jön be az apja,anyja. Nagyon égő de nem akarom megbántani mert, hogy az idősebb tesóméra is ment akkor enyémre is akar.
2020. máj. 20. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!