Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha kaptam megajánlott jegyet...

Ha kaptam megajánlott jegyet és elfogadtam azt, akkor az oktató utólag(az elfogadás után) ugye nem tudja már módosítani vagy esetleg törölni a jegyemet? Végleges marad a megajánlott jegyem a tárgyból? (ELTE-s vélemények érdekelnének elsősorban)

Figyelt kérdés

#egyetem #ELTE #megajánlott jegyek
2020. máj. 18. 10:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudnak törölni jegyet rögzítés után is, de a kérdés, hogy erre mi oka lenne.
2020. máj. 18. 10:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Tudja törölni és módosítani is.

Volt már ilyen többször is, elsőre rossz jegyet írt be nekem.

2020. máj. 18. 11:02
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Tudja törölni, de miért tenné? HA megtenné, akkor jelezhetnéd pl. a TO-nak / tanszékvezetőnek, és gondolom, meg kellene indokolnia. Tehát "csak úgy" nem törölheti, bár technikailag képes rá. (De miért vagy ennyire bizalmatlan vele szemben? Adott konkrétan okot rá? - Amúgy nekem is egyszer módosítottak, amikor rossz jegyet írtak be.)
2020. máj. 18. 11:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem adott rá okot,csak kérdeztem
2020. máj. 18. 11:58
 5/9 anonim ***** válasza:
82%

Elővizsga után beírta a jegyeket mindenkinek. De közben változott a pontozás, ezért mindenkiét törölte.

Majd újra beírt egy másik (egyébként jobb) jegyet.

Ha utólag derül ki puskázás, csalás stb. ilyenről is hallottam már, visszavontak aláírást vagy jegyet töröltek.

2020. máj. 18. 12:00
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Igen, tudja törölni vagy módosítani. Engem egyszer a matektanárnő véletlenül megtagadott, amikor megvolt az aláírásom, aztán 5 perc múlva kijavította.
2020. máj. 18. 12:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Elvi lehetőség megvan rá, lehet jegyet módosítani és törölni is elfogadás után is.
2020. máj. 18. 15:47
 8/9 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert hallagatói véleményezést írok, ami elvileg anonim, de gyakorlatilag nem tudni.. Egy kicsit szkeptikus vagyok ezzel szemben.
2020. máj. 18. 23:48
 9/9 anonim ***** válasza:
82%
Igen, lehet törölni. Ne aggódj emiatt, az OHV kitöltése mindig anonim kell, hogy legyen! Arra figyelj, hogy semmiképp ne írj be személyes történetet, ha nem akarod, hogy rájöjjenek, hogy te írtad. Például ha mondjuk csak veled kekecgedett a tanár, akkor azt úgy írd inkább le, hogy "az egyik csoporttaggal", hogy véletlen se lehessen emiatt bajod.
2020. máj. 21. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!