Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan alakulnak idén az...

Hogyan alakulnak idén az NKE-RTK-n a ponthatarok?

Figyelt kérdés
Néztem és a statisztika szerint fele annyian jelentkeztek mint tavaly, viszont kotelezo Volt emelt erettsegi es nyelvvizsga is , hogyan alakulhatnak a ponthatarok? Nagyon nagy ugrasra kell szamitani?

2020. máj. 15. 23:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is oda jelentkeztem.Ha megnézed már 2019-es ponthatár is kevesebb volt a 18hoz képest.Szerintem A mimimum ponthatárt is lefogják vinni 280-ról most hogy nem volt szóbeli.Az hogy mennyire fog változni a ponthatár nemtudom ,de most hogy beütött a korona osztálytársam is ráfázott mert most májusba csinált volna nyelvvizsgát és így nem lesz meg neki szóval szerintem sokan igy is kiesnek.Mindenesetre sok sikert ;)
2020. máj. 16. 11:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, én is nézegettem, 2017-2018-2019-es statisztikákat, és ahogy láttam a jelentkezők számával csökken a ponthatár is, de ugye most kötelező volt a nyelvvizsga és az emelt érettségi is, illetve az előszűrés is relatív hogy könnyebb volt -e ( Mert aki jóban van a tesi tanárával az megkapja az ötöst, de aki nem öltözik át meg szemtelen, egyébként egy élsportoló az lehet hogy csak négyest kapott ) Köszönöm! neked is sok sikert kívánok, remélem mindkettőnket felvesznek!
2020. máj. 16. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!