A Semmelweisen milyen a gyógyszerész képzés? Aki oda jár milyen tapasztalatai vannak?
Hát nem is tudom hogy fogalmazzak...:D Nálunk első éven kibukott az évfolyam fele, abból a 40% el is ment másik szakra (sokan áok-ra újrafelvételiztek, de van aki pszichológiára ment stb). Aki bukott, annak nagy része kémiából, bár a biofizika szigorlat is szedte az áldozatait elsőben. De igazából az első 3 év az ilyen lesz sajnos, eszméletlen sok anyag van, és sokszor csak a jó szerencse menti meg az embert.
Én a helyedben ha nem vagy 100% a kémia elkötelezettje, és nem érzed azt, hogy neked mindenképp a gyógyszertár, vagy egyéb gyógyszerészi terület a célod, akkor én inkább néznék más biosz-kémia orientáltságú szakot, mert a végére nálunk tényleg csak a legelhivatottabbak maradnak bent.
Esetleg ha van még egyéb kérdésed, akkor igyekszem válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!