Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hol lehet megnézni konkrétan,...

Hol lehet megnézni konkrétan, hogy melyik suli milyen nyelvekből fogad el nyelvvizsgát, tehát melyekre ad pluszpontot?

Figyelt kérdés
eszperantó nyelvvizsgáról lenne szó, mert úgy tudom, hogy már kevés helyen fogadják el, de nem találtam eddig semmi ilyet,pedig néztem már felvi.hu-n is de nem találtam, linkelnétek?
2010. júl. 29. 15:16
 1/1 anonim ***** válasza:

A szintet nezik, tehat kozep vagy felsofokunak kell lennie es mindenkeppen C-nek, mert nem adnak egy-egy reszre.

Alapot egyedul a Zrinyi nehany szakja ker, ha jol tudom.

De, ha mar tovabbtanulason gondolkodsz, inkabb csinalj egy emelt idegen nyelvi erettsegit, azzal jobban jarsz, tobb pontot ad, mint egy kozep, ingyen van kozepsikolasoknak es egyben megkapod erte a nyv-t is.(:

Az eszperanto, ha jol tudom oda meg mehet, de diplomahoz mar nem fogadjak el.

2010. júl. 29. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!