A második okj-t szeretném megcsinálni ingyen ha már az első nem volt az, segítséég?
20éves vagyok első okj-met fizetni kellett mert kiderült hogy felnőttoktatás,illetve a munkanélküli ugy gondolta hogy nem vagyok jogosult arra hogy állják a képzést. most ott tartok hogy nem tudok ujabb okj-t csinálni mert csak az első ingyenes a 2. nem.akkor sem ingyenes ha az elsőt kiperkáltuk nagy szusszal?olyan meg kb nincs is hogy munkanélküli képzés ,mert a kereső az ilyen "az első okj ingyen"találatokat dobja ki.Kérdem én,mit csináljak?Tud valaki olyan helyet BP-en ahol nem kell több tízezreket fizetni,és kapok egy uj szakmát?(spec. progamozó,webfejlesztőt néztem volna ki)
nagyon megköszönném a segítséget
javaslom az alábbi oldalt: [link]
az első két oldalon van ezzel kapcsolatban egy-egy bejegyzés, de te is felteheted ott a konkrét kérdésedet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!